Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser Soul of Nature.

Oppdatert 30.11.2021

www.soulofnature.no leverer kun varer i Norge.

 

Partene:

Selger:

Soul of Nature AS

Organisasjonsnummer:926 918 249

Postadresse: Hellefossveien 10. 3300 Hokksund

Mail: kundeservice@soulofnature.no

Kunde:

Den som foretar bestillingen.

 

Priser:

Prisene som vises på www.soulofnature.no er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift. Tilleggskostnader for kjøpet vil være kostnader knyttet til frakter. (Les «frakt og retur»)

 

Avtalen:

Når kjøper gjennomfører et kjøp hos www.soulofnature.no aksepterer kjøper våre kjøpsbetingelser og det inngås da en bindende avtale mellom Soul of Nature AS og deg som kunde. Som kunde bør du alltid sette deg inn kjøpsbetingelsene som er gjeldene på kjøpstidspunktet da disse kan endre seg. Avtalen er ikke bindende dersom det er en opplagt skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren eller i bestillingen fra kunde.

 

Ordrebekreftelse:

Når Soul of Nature har mottatt kjøperens bestilling, sendes det innen kort tid en ordrebekreftelse til kjøper. Kjøper bør alltid kontrollere at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen når det gjelder antall, varetype, pris osv. Dersom det er avvik mellom bestillingen og ordrebekreftelsen send mail til kundeservice@soulofnature.no.

 

Betaling:

Betaling gjøres med debet- eller kredittkort og blir belastet kortet når handelen er sluttført. Paypal kan også benyttes.

 

Frakt/ Retur /Reklamasjoner:

Frakt:

Frakt 89,- kr pr. forsendelse. Alle ordrer over 2000,- leveres fraktfritt, gjelder ikke dersom forsendelsen overskrider 10 kg.

Normal leveringstid vil være 2-5 virkedager.

Retur og bytte: Alle varer som skal returneres eller byttes må være rene, uskadet, uten lukt og ha merkelapper, etiketter hengende på. Varen(e) må pakkes inn på en forsvarlig måte sammen med utfylt angrerettskjema, bruk vedlagt returetikett. Link angrerettskjema.

Reklamasjon:

Dersom du ønsker å reklamere på et produkt send oss en mail der du beskriver reklamasjonsårsak. kundeservice@soulofnature.no

Varer kan også hentes, returneres eller byttes i Ren Yoga sine lokaler etter avtale.

Adresse: Hellefossveien 10, 3303 Hokksund.

Avtale gjøres på kundeservice@soulofnature.no

 

Risiko for varen.

Risikoen for varen går over på kjøper når varen er overtatt i henhold til avtalen.

 

Angrerett.

Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Bruk vedlagt angrerettskjema eller last ned angrerettskjema her.

 

Personopplysninger.

Med mindre kjøperen samtykker til noe annet kan selger kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsen etter avtalen. Personopplysningene til kjøper under 15 år kan ikke innhentes med mindre selgeren har samtykke fra foreldre eller foresatte. Kjøperens personopplysninger skal kun utleveres til andre dersom det er nødvendig for at selgeren skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle. Dersom selgeren vil benytte kjøperens personopplysninger til andre formål, for eksempel til å sende kjøperen reklame eller informasjon ut over det som er nødvendig for å få gjennomført avtalen, må selgeren innhente kjøperens samtykke ved avtaleinngåelsen. Selgeren må gi kjøperen informasjon om hva personopplysningen skal brukes til og om hvem som skal bruke personopplysningene. Kjøperens samtykke må være frivillig og avgis ved en aktiv handling. Har kjøper spørsmål om hvordan personopplysninger brukes kontakt kundeservice@soulofnature.no.

  

Konfliktløsning.

Vi har som mål å gjøre alle kunder fornøyd og dersom misforståelser eller utfordringer skulle oppstå med et kjøp tror vi dialog mellom oss og kjøper er det som må til for å løse saken. Når vi ikke frem med dialog kan kunden ta kontakt med forbrukerrådet for å få bistand.